Vertaamme rahoitustuotteita Euroopassa. Euroopassa on lukuisia pankkeja sekä rahoitusalan ja lainoja tarjoavia yrityksiä. Autamme muodostamaan kuvan mahdollisuuksistasi saada lainaa tai luottokortti. Sivustomme kautta löydät helposti hyviä tarjouksia:

  • Valitse valikosta luokka ja minkä tyyppistä lainaa tai luottokorttia etsit.
  • Voit lajitella suoraan lainatarjousten luettelosta.
  • Voit käyttää suodatinta, jolloin näet vain sinulle sopivimmat lainat tai luottokortit.
  • Voit katsoa lainoille ja lainatarjouksille annettuja käyttäjäarvioita. Voit myös itse arvioida lainoja tai lainatarjouksia.
  • Hakutoiminnon avulla voit hakea tiettyä tuotetta tai ohjeita lainaprosessiin.
  • Näet arviomme asteikolla 1–5 suoraan lainan kuvauksesta. Arvio perustuu muun muassa siihen, kuinka usein käyttäjät hakevat kyseistä lainaa tai luottokorttia.

Parhaan tarjouksen löytämiseen on monia menetelmiä. Jos olet tyytyväinen ilmaiseen palveluumme ja olet saanut siitä apua lainaprosessissa, voit halutessasi levittää sanaa ystävillesi ja sukulaisillesi. Se käy helposti klikkaamalla Facebookin, Twitterin tai G+:n kuvakkeita oikeassa yläkulmassa.

Tietoja meistä

Top20Laina.fi-palvelun käyttäminen on ilmaista ja sitoumuksetonta.

Tämä on ilmainen hintojenvertailupalvelu, jota voit käyttää sitoumuksetta. Pyrimme näyttämään mahdollisimman laajan valikoiman laina- ja luottokorttitarjouksia, ja pääset suoraan tarjoukseen klikkaamalla sivustomme kautta. Kun löydät hyvän tarjouksen, klikkaa painiketta ja me huolehdimme siitä, että pääset turvallisesti ja helposti suoraan valitsemasi pankin tai rahoitusyrityksen hakemukseen. Palvelumme on ilmainen. Saamme maksun siitä, kun käyttäjä valitsee tuotteen listalta. Tuotteen hinta on sama riippumatta siitä, valitsetko sen palvelumme kautta vai suoraan lainantarjoajalta.

Top20Laina.fi-palvelun avulla vertailu on nopeaa ja helppoa

Sivustomme käytön sijaan voit myös ottaa suoraan yhteyttä lainantarjoajiin ja laatia luettelon tarjouksista. Aika harvat haluavat käyttää paljon aikaa lainanhakuprosessiin. Siksi tarjoamme nopeaa tapaa löytää paras laina- tai luottokorttitarjous – etenkin silloin kun asialla on hieman kiire.

Sivustolla olevat virheet ja puutteet

Jos havaitset sivustollamme virheitä, kirjoita meille. Voit käyttää alla olevaa yhteydenottolomaketta. Haluamme painottaa sitä, että emme lainaa rahaa tai tarjoa luottokortteja. Me vertailemme lainoja ja luottokortteja, jotta prosessi olisi sinulle mahdollisimman nopea ja helppo. Jos haluat ottaa yhteyttä lainantarjoajaan, voit

  • Etsiä lainojen kuvausten perusteella sivustoltamme ja klikata painiketta siirtyäksesi eteenpäin.
  • Etsiä lainantarjoajien yhteystiedot (esim. viimeisimmästä maksukuitista) ja ottaa heihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivuston kautta.

Toivomme, että olemme auttaneet sinua eteenpäin. Jos käytät yhteydenottolomaketta, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

Nimi

S-posti

Aihe

Viesti

Top20Laina.fi – Åbyvejen 26 – 5881 Skårup – Denmark