Mainostiedot – Kaupallinen sivusto

Top20Laina.fi on ilmainen palvelu käyttäjille, jotka haluavat vertailla lainoja tai luottokortteja. Top20Laina.fi on kaupallinen sivusto, joka saa maksuja sivustolla listatuilta pankeilta, kun hakupainiketta (ilmoituslinkkiä) klikataan ja hakemus täytetään. Sinun maksamasi hinta rahoitustuotteesta on sama riippumatta siitä, valitsetko sen vertailun perusteella sivuston kautta vai suoraan pankin kotisivuilta. Huomioi, että näet eri mahdollisuuksia hakea lainaa tai luottokorttia.

Suosittelemme hakemaan myös muita tarjouksia esim. pankeista, myymälöistä tai muiden kanavien kautta, jotta saat suuremman vertailupohjan. Vertaile tuotteita vertailemalla lainojen hintoja – efektiivistä korkoa tai kaikkia kuluja, jotka sinun on maksettava. Pyydä useita tarjouksia ja valitse halvin tai sinulle parhaiten sopiva. Lainatarjouksien pyytäminen on sitoumuksetonta ja ilmaista. Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheisiin ja päivittämättömiin tuotekuvauksiin. Lue aina laina-asiakirjat huolellisesti ennen lainasopimuksen hyväksymistä. Kirjoita meille, jos löydät virheen, niin korjaamme sen mahdollisimman pian. Kiitos.

Arviot ja käyttäjien arviot muodostavat yhdessä lainanhakuprosessia koskevan arvostelun mahdollisuuksista, joita eri lainantarjoajat tarjoavat rahan lainaamiseksi, heidän yleisistä lainaehdoistaan, vaatimuksista hakijoille, tuotteen suosiosta sivustolla kävijöiden keskuudessa ja ulkoisista käyttäjäarvioista. Painota arvioinnissasi rahoitustuotteen hintaa.

Mainostiedot